Eva Frantz kommer til Krimfestivalen i Oslo!

Eva Frantz kommer til Krimfestivalen i Oslo!

08-02-2024Evy Singstad

Eva Frantz er aktuell med Gudfaren, – en frisk action- og intrigefylt krim, med en kriminalbetjent, som nesten føder på åstedet og et mildt sagt kaotisk kjærlighetsliv.  

Høygravide Anna Glad begraver seg i krimsaker for å slippe å rydde opp i privatlivet. To saker meldes inn til politikontoret samme dag: En mamma på trilletur oppdager noe ufattelig da hun kikker inn til babyen sin i barnevognen. Kranglefanten Börje Bohmann er forsvunnet, men ikke savnet. Han etterlater seg en stor blodpøl foran det forfalne murhuset sitt. Samtidig, isolert i et dyrt hus på en øde øy forsøker den amerikanske kona til den hjemflyttede hockeylegenden Samuel Lindberg å bli gravid, men han er aldri er hjemme. Hun mistenker at mannen og familien hans skjuler en mørk hemmelighet.

Her kan du møte Eva Frantz på Krimfestivalen:

Torsdag 29. februar kl. 15.45 Internasjonal krimkafé

Krimkafé med fire av festivalens internasjonale stjerner: Svenske Hans Rosenfeldt, amerikanske S.A. Cosby og de finske Eva Frantz og Max Seeck.

Programleder: Hilde Sandvik.
Adresse: Aschehoug Forlag. Sehestadstadsgt. 3 
GRATIS

Fredag 1. mars kl. 16.00. Farlige Finland
Finland er i ferd med å få fram mange gode krimforfattere. Her møter du to av de ledende: Max Seeck og Eva Frantz.

Programleder: Kari Birkeland.
Adresse: Cappelen Damm Forlag, Akersgt. 47/49 
GRATIS

Gudfaren slippes 26. februar! 

 Kriminalbetjent Anna Glad

Kriminalbetjent Anna Glad er ikke spesielt vakker, smart eller vellykket. Kjærlighetslivet hennes er bare et rot. Hun lar kjæresten i stikken på svangerskapskurs og vet ikke om hun vil flytte inn til ham, men heldigvis har hun en bestevenn i nøden, den pensjonerte kollegaen Rolf Månsson som alltid har nybakte boller eller annet godt å by på.

Eva Frantz

Eva Frantz jobbet i YLE (Rikskringkastingen i Finland) før hun ble krimforfatter på heltid. Hun er også Finlands svensktalende Melodi Grand Prix-kommentator siden 2011! 

Eva Frantz er finsksvensk, men har røtter fra Sunnmøre. Hennes favorittbanneord er perkele, finsk er best på banning. Hun liker å svømme i kaldt vann, og elsker lyden av isbiter og noe lekkert som blir blandet i en cocktailshaker.  

More articles